Op zoek naar een nieuwe vloer? Wij hebben een uitgebreid aanbod.

PVC of laminaat?

WIJ HEBBEN DE MOOISTE VLOEREN

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer in uw woonkamer, keuken, slaapkamer, op de trap of in een andere ruimte? Bij Dohmen-Interieur bent u aan het juiste adres. Wij leveren laminaat en PVC vloeren tegen scherpe prijzen.

Maak gebruik van onze legservice!
U kunt de vloer zelf leggen, nadat wij deze voor u gratis hebben ingemeten en geleverd. Wilt u het leggen van de vloer liever aan ons overlaten? Ook dat kan. Het bespaart u veel tijd en u weet zeker dat de vloer perfect gelegd wordt.

PVC:

PVC vloeren zijn sterk. Dit zorgt ervoor dat deze vloeren vaak lang mee gaan en daarmee ideaal zijn voor intensief belopen ruimtes. De slijtage van PVC vloeren duurt langer dan die van laminaat. Deze vloeren zijn dus uitermate geschikt voor de woonkamer, keuken, gang en zelfs vochtige ruimtes!

Harde PVC, ook wel genaamd vinylstroken, van de diverse gerenommeerde merken. Een harde pvc vloer is zeer duurzaam product met verrassende dessins voor particulier en project. Harde PVC vloeren zijn stroken die op een egale ondervloer worden verlijmt. Pvc vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te onderhouden. Ook zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en voor het gebruik in vochtige ruimtes door de goede waterbestendigheid.

Click PVC, is een zwevende vloer die doormiddel van een kliksysteem in elkaar wordt bevestigd die op een aparte ondervloer komen te liggen. Ook is er een click PVC vloer verkrijgbaar waar al een kurk laag onder zit waardoor de ondervloer vervalt. Het grote voordeel van click PVC is dat deze vrijwel op elke ondergrond mogelijk is.

LAMINAAT:

Laminaat is een zwevende vloer. Natuurlijk bieden wij u een geweldige keuze aan in laminaatvloeren. Wij beschikken over diverse gerenommeerde merken. Een laminaatvloer combineert de natuurlijke uitstraling van hout. De laminaat in visgraat motief leggen is een nieuwe mogelijkheid. Wij kunnen we gepast advies geven voor de juiste ondervloer, afwerking met plinten en laminaatvloeren met en zonder groeven. Vaak is een laminaatvloer zeer mooi te combineren met een schoonloopzone van wand tot wand of met een schoonloopmat die wij in de laminaatvloer verwerken.

SCHUIFDEUREN