STEL MET ONS DE MOOISTE MAATKAST SAMEN

OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE EN STIJLVOLLE

MAATKAST?

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomkast voor in de woonkamer, slaapkamer of ergens anders in het huis. Met onze kastinterieurs op maat creëert u eenvoudig een inloopkast op maat. Met hoekmodules kunt u gemakkelijk een L of U -vormige inloopkast bouwen. Denk ook aan een kast op maat voor onder de trap of een schuine hoek op zolder.

Wandkasten zijn er in vele verschillende soorten en maten, maar wat als u een unieke of bijzondere kast zoekt? Een kast die naadloos aansluit op uw interieur of bepaalde functionaliteiten heeft? Dan kunt u door Dohmen-Interieur een kast of wandkast op maat laten maken. Wij garanderen u dat u van een wandkast op maat veel meer plezier hebt. Bovendien is het een echte meerwaarde voor uw woning.

De voordelen van een maatwerkkast zijn eindeloos:

  • Wilt u een kast van vloer tot plafond of juist wandbreed? Met een maatwerkkast maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte;
  • Een eindeloze keuze in schuifdeuren of draaideuren, in kleuren, materiaal en dessins, ontwerpt u samen met ons een kast die geheel past bij uw interieur. Omdat schuifdeuren in het frame van de kast heen en weer glijden, neemt de kast weinig loopruimte in;
  • Zelf een indeling voor uw kast kiezen, wilt u roedes, lades of planken. Wilt u ruimte om een tv of zelfs een wasmachine in te bouwen. Wij maken dat wat u wilt.
In ons groot assortiment van verschillende stijlen deuren zoals barndeuren, klassieke deuren, moderne deuren en aluminium omlijste deuren vind u altijd iets wat past in uw interieur. Er is een ruime keuze in kleuren en motieven.

Wat kost een kast op maat?

Omdat maatwerk elke keer anders is, bepalen een aantal factoren de prijs van uw kast:

  • De afmetingen van de kast;
  • De stijl dat u wilt gebruiken;
  • Hoeveel en welke laden/deuren de kast heeft.

Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan gaan we graag eerst met u in gesprek over uw wensen. Na dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte.

 

20 jaar productgarantie!